Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Στη λίστα που ακολουθεί θα βρείτε τις συνηθέστερες Ερωτήσεις - Απαντήσεις για την προμήθεια καλλυντικών από την Νεκρά Θάλασσα που εισάγει η MyBeautyVibe.

Πως μπορώ να λάβω πληροφορίες σχετικά με ένα συγκεκριμένο προϊόν;

Μόλις εντοπίσετε το προϊόν που επιθυμείτε να αγοράσετε, μπορείτε να κάνετε κλικ στο όνομα του προϊόντος ή φωτογραφία του. Αυτό θα σας μεταφέρει απευθείας στη σελίδα του προϊόντος. Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να βρείτε την περιγραφή του προϊόντος και οδηγίες χρήσης. Αν οι πληροφορίες που παρέχονται δεν είναι επαρκείς, παρακαλούμε να στείλετε ένα ερώτημα στο info@mybeautyvibe.com

Πως μπορώ να πληρώσω για την παραγγελία μου;

Η MyBeautyVibe δέχεται παραγγελίες μέσως πληρωμής με αντικαταβολή, κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό και πιστωτικής ή/και χρεωστικής κάρτας από τα ακόλουθα: Visa, MasterCard, American Express και Diners Club μέσω πληρωμής PayPal.

Θα λάβω τιμολόγιο ή απόδειξη για τις αγορές μου;

Φυσικά. Όλα τα προϊόντα που παραγγέλθηκαν μέσω mybeautyvibe.com φθάνουν κατευθείαν στο σπίτι σας με ένα τιμολόγιο / απόδειξη μέσα στο πακέτο. Εάν το τιμολόγιο / απόδειξη δεν υπάρχει στη συσκευασία, μπορείτε να το εκτυπώσετε απευθείας από την σελίδα μας.

Είναι ασφαλές για μένα, να εισάγω τα στοιχεία της πιστωτικής μου κάρτας στον ιστότοπο σας;

Χωρίς αμφιβολία! Στην mybeautyvibe.com θεωρούμε ως υψίστης σημασίας ζήτημα τη διασφάλιση των προσωπικών και οικονομικών πληροφοριών των πελατών μας. Προκειμένου να διασφαλιστούν τα δεδομένα της Πιστωτικής σας Κάρτας, επιλέξαμε τη διασύνδεση πληρωμής της PayPal για την ιστοσελίδα μας. Η PayPal είναι παγκοσμίως γνωστή για τις δυνατότητές της για την προστασία των ιδιαίτερα ευαίσθητων οικονομικών πληροφοριών, έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλή και να ψωνίσετε με ευκολία και ασφάλεια.

Αποστέλλετε προϊόντα σε όλο τον κόσμο;

Η mybeautyvibe.com αποστέλλει διεθνώς τα προϊόντα της σε κάθε γωνιά του πλανήτη μέσω του ταχυδρομείου. Εάν η χώρα σας δεν εμφανίζεται στη λίστα, επιλέξτε “άλλο” και πληκτρολογήστε το όνομα της χώρας σας στο πεδίο “Σχόλια”.

Πως θα χρεωθεί η πιστωτική μου κάρτα;

Η κάρτα σας θα χρεωθεί μέσω της διεπαφής πληρωμών PayPal αυτόματα μετά τη λήψη της επιβεβαίωσης από την εταιρεία της πιστωτικής κάρτας.

Πως θα γνωρίζω ότι η παραγγελία μου έχει ληφθεί;

Ένα email επιβεβαίωσης σας αποστέλλεται κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στο σύστημα του online καταστήματος μας. Εάν δεν λάβετε το email επιβεβαίωσης, οι πιθανότητες είναι υψηλές ότι η παραγγελία σας δεν θα σταλεί. Για να αποφευχθεί τέτοιου είδους ταλαιπωρία, παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας μέσω e-mail με τον αριθμό της παραγγελίας σας, διαφορετικά δεν θα είμαστε σε θέση να χειριστούμε το ερώτημά σας.

Πως μπορώ να επιστρέψω κάποιο ελλατωματικό προϊόν;

Μπορείτε να επιστρέψετε το ελαττωματικό προϊόν εντός 30 ημερών από την παραλαβή του. Το προϊόν θα πρέπει να είναι στην αρχική του συσκευασία, άθικτο και υπό την προϋπόθεση ότι είναι εξ ολοκλήρου και χωρίς οποιαδήποτε βλάβη ή χρήση, εκτός από την ελάχιστη χρήση που απαιτείται για να ανακαλυφθεί το ελάττωμα. Θα σας επιστραφεί η αξία του προϊόντος και ολόκληρο το ποσό των εξόδων αποστολής.

Είμαι ιδιοκτήτης καταστήματος και ενδιαφέρομαι για την αγορά μεγάλων ποσοτήτων προϊόντων. Πως μπορώ να το κάνω αυτό;

Θα χαρούμε να διαθέσουμε τα προϊόντα μας στο κατάστημά σας. Παρακαλούμε να μας στείλετε τα στοιχεία σας μέσω της σελίδας «Χονδρική Πώληση» και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν με περισσότερες πληροφορίες.

Πότε θα φτάσει η παραγγελία μου;

Η αποστολή με courier θα πραγματοποιηθεί μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες.

Για Αποστολή σε Ευρώπη, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και Αυστραλία, δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: Αποστολή Προϊόντων

Στις προαναφερθείσες ημέρες δεν περιλαμβάνεται ο χρόνος επεξεργασίας πριν από την αποστολή, τα Σαββατοκύριακα και οι εθνικές και διεθνείς αργίες.

Share this: