Luxury Bath Salts – Green (Πολυτελή Άλατα Μπάνιου – Πράσινο)

20 διαφορετικούς τύπους ορυκτών, όπως ασβέστιο, κάλιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, ιώδιο και άλλα

Σε όλους μας έχει συμβεί να σκεφτόμαστε με τρόμο την Κυριακή το βράδυ ότι την επόμενη ημέρα ξεκινάει μια καινούργια απαιτητική εβδομάδα, στη διάρκεια της οποίας καλούμαστε να ανταποκριθούμε σε πολλές υποχρεώσεις και ρόλους για τους οποίους δεν νιώθουμε ούτε έτοιμοι ούτε ξεκούραστοι. Η ενέργειά μας, η διάθεσή μας, οι αντοχές μας, καθώς και η ετοιμότητά μας, δεν είναι καθόλου απίθανο να νιώθουμε ότι μας έχουν εγκαταλείψει ακόμα και πριν τελειώσει η εβδομάδα ή σε άλλες περιπτώσεις όταν δεν έχει ακόμα φτάσει ούτε στα μισά. Τι μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτό;

Να οργανωθούμε για την εβδομάδα που ξεδιπλώνεται μπροστά μας, να εκμεταλλευτούμε το Σαββατοκύριακο για να διασκεδάσουμε, να ξεκουραστούμε, και να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας.

Καθώς η ένταση της καθημερινότητας έχει «γράψει» πάνω μας, το spa δεν έχει θέση στην ατζέντα και ψάχνουμε επειγόντως φρεσκάδα, ενέργεια και λάμψη… Ξεχάστε για σήμερα το συνηθισμένο βιαστικό ντους.

20 διαφορετικούς τύπους ορυκτών, όπως ασβέστιο, κάλιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, ιώδιο και άλλαΤο μπάνιο είναι ο καλύτερος τρόπος για να ­απαλλαγείτε από το στρες και να ξαναπάρετε μονομιάς δυνάμεις. Κλείστε το κινητό σας, «κατεβάστε» το τηλέφωνο, ανάψτε κεριά γύρω από την μπανιέρα και βάλτε ένα CD με απαλή χαλαρωτική μουσική. Πάρτε κοντά σας απαλές, μυρωδάτες πετσέτες και το μπουρνούζι σας και γεμίστε την μπανιέρα και ενισχύστε τη θεραπευτική δράση του νερού με τα χαλαρωτικά Luxury Bath Salts, που θα φροντίσουν το δέρμα σας.

Είναι η στιγμή να ανανεωθούμε με μια home spa θεραπεία με Luxury Bath Saltsπου θα διώξουν τα νεκρά κύτταρα και τις τοξίνες, θα φροντίσουν για την ενυδάτωση, την ελαστικότητα και τη λάμψη του δέρματος, θα καταπραΰνουν την ένταση από το σφιγμένο σώμα και θα τονώσουν την κυκλοφορία, τη διάθεση και την ενέργειά σας. Κι όλα αυτά μέσα σε λίγα μόνο λεπτά…

Τα Luxury Bath Salts αναζωογονούν και ξεκουράζουν την επιδερμίδα ενώ παράλληλα λειτουργούν ενυδατικά. Γεμίστε τη μπανιέρα με νερό και πετάξτε μέσα τα Luxury Bath Salts… Αμέσως θα έχετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο ενώ παράλληλα θα ενυδατώσει και θα αρωματίσει την επιδερμίδα σας..

Ενώ όλοι γνωρίζουμε πως η Νεκρά Θάλασσα, περιέχει εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση σε άλατα, 10 φορές υψηλότερη από ό,τι άλλες θάλασσες. Το άλας της Νεκράς Θάλασσας είναι μοναδικό σε χημική σύνθεση και περιλαμβάνει πάνω από 20 διαφορετικούς τύπους ορυκτών, όπως ασβέστιο, κάλιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, ιώδιο και άλλα. Έχει σαν αποτέλεσμα τη θετική επίδραση στην αντιμετώπιση τοπικών δερματικών προβλημάτων. Βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών, ενισχύει τις λειτουργίες του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα το προστατεύει από τις βλαβερές επιδράσεις του περιβάλλοντος. Αυτό το Άλας Μπάνιου Πολυτελείας είναι 100% φυσικό και συνιστάται για τη θεραπεία των ρευματικών πόνων και των δερματικών προβλημάτων.

Παρέχει ανακούφιση στους πονεμένους μύες και μια υπέροχη αίσθηση αναζωογόνησης.

20 διαφορετικούς τύπους ορυκτών, όπως ασβέστιο, κάλιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, ιώδιο και άλλαΤο δέρμα επανακτά την ζωντάνια και την λάμψη του.

Έχει άρωμα αναζωογόνησης και είναι σε μεγάλη συσκευασία για πολλές χαλαρωτικές στιγμές.

Τρόπος Χρήσης:

Διαλύστε ένα φλιτζάνι άλατα μπάνιου σε μπανιέρα με ζεστό νερό, μείνετε μέσα για 15 λεπτά, πλυθείτε με σαπούνι και χλιαρό νερό.

Θεραπεία για τα πόδια: διαλύστε 1/2 φλιτζάνι άλατα μπάνιου και βυθίστε τα πόδια για 10 λεπτά, στεγνώστε τα καλά και απλώστε την κρέμα ποδιών.

Κατάλληλο επίσης για χρήση σε τζακούζι.

Share this: