Σχετικά με μας

Καλλυντικά της H&B

My Beauty Vibe

Η My Beauty Vibe εμπορεύεται και εξάγει σε όλο τον κόσμο υψηλής ποιότητας Καλλυντικά της H&B, για το πρόσωπο, το σώμα καθώς και προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά.

Τα προϊόντα μας, τα οποία έχουν σαν βάση ιχνοστοιχεία και μέταλλα της Νεκράς Θάλασσας, είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνες, φυτικά εκχυλίσματα καθώς και αιθέρια έλαια, προκειμένου να επιτευχθεί ο τελικός στόχος για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα.

H&B

Τα καλλυντικά της H&B κατασκευάζονται σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς παραγωγής, όπως ISO και GMP και η εισαγωγή τους στην Ελλάδα είναι εγκεκριμένη από την Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς εχουν γνωστοποίηση CPNP. Επιπλέον ΚΑΝΕΝΑ από τα προϊόντα δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και δεν περιέχει Paraben.

Οι επιστήμονες στην H&B εργάζονται συνεχώς για την έρευνα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων, ενώ την ίδια στιγμή προσπαθούν σκληρά για την αναβάθμιση και την βελτίωση των υπαρχόντων προϊόντων. Η σειρά προϊόντων μας διαθέτει πάνω από 200 κωδικούς για το πρόσωπο, το σώμα και την περιποίηση των μαλλιών, για γυναίκες, άνδρες και παιδιά!

27% ανόργανων αλάτων με υψηλά επίπεδα μαγνησίου, καλίου, χλωριούχου ασβεστίου και βρωμίου.

Νεκρά Θάλασσα

Η Νεκρά Θάλασσα είναι μια μοναδική και ιδιαίτερη πηγή, πλούσια σε ανόργανα στοιχεία και σημαντικές βιταμίνες, ικανή να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ομορφιά και την υγεία του δέρματός σας για όσον το δυνατόν περισσότερο χρόνο.

Λόγω της φυσικής εξάτμισης, η Νεκρά Θάλασσα εχει ιδιαίτερα υψηλή συγκέντρωση σε άλατα και ιχνοστοιχεία, όπως νάτριο, μαγνήσιο, ασβέστιο, βρώμιο, κάλιο και πολλά άλλα, τα οποία διαθέτουν μοναδικά χαρακτηριστικά που την έκαναν διάσημη σε όλο τον κόσμο από πολυ παλιά για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες και τη μεγάλη συμβολή τους στη συνολική σας ευεξία.

Είναι το μόνο μέρος στον κόσμο που προσφέρει εναν εξαιρετικό συνδυασμό παροχών spa : ευεργετική ηλιακή ακτινοβολία και κλιματικές συνθήκες, εμπλουτισμένο οξυγόνο, πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία λάσπη και θερμο – ιαματικές πηγές .

Πελατολόγιο

Στην My Beauty Vibe έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε την ανταγωνιστικότητά μας προσφέροντας χαμηλές τιμές στον καταναλωτή διατηρώντας παράλληλα την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας.

Πελάτες μας είστε όλοι εσείς που αγαπάτε και φροντίζετε τον εαυτό σας!

Πελάτες μας επίσης είναι και : φαρμακεία, ξενοδοχεία, διανομείς καλλυντικών, μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, SPA και ινστιτούτα ομορφιάς

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε πώς μπορείτε να φέρετε τα καλλυντικά της My Beauty Vibe στην επιχείρησή σας!

Share this: