Κερατίνη

Κερατίνη

Κάθε τρίχα αποτελείται από 90% κερατίνη και περίπου 10% νερό και στοιχεία όπως λίπη, μέταλλα και χρωστικές ουσίες. Η κερατίνη είναι μία ινώδης πρωτεΐνη που παρέχει στην εσωτερική και εξωτερική δομή της τρίχας την αντοχή και ελαστικότητά της.

Η κερατίνη είναι ελαστική και μη υδατοδιαλυτή, δομημένη να διατηρεί τη σύσταση της στον καυτό καλοκαιρινό ήλιο, ή την παγωνιά του χειμώνα, καθώς και τα διάφορα προϊόντα και εργαλεία styling μαλλιών, όπως ισιωτικές ή θερμαντικές συσκευές. Το άγχος και οι περιβαλλοντικές αλλαγές σπάνε τις ίνες κερατίνης που είναι υπεύθυνες για τη διατήρηση της δομής της τρίχας, και αποδυναμώνουν τον αδιάβροχο παράγοντα της, αφήνοντας τα μαλλιά σας άτονα και απροστάτευτα.

Η υδρολυμένη κερατίνη έχει γίνει ένα κοινό συστατικό σε καλλυντικά προϊόντα για τα μαλλιά. Μελέτες έχουν δείξει ότι η υδρολυμένη κερατίνη βελτιώνει και την αποκαθιστά τη δομή της τρίχας από τη ρίζα ως τις άκρες, παρέχοντάς της τη βέλτιστη προστασία ενάντια στην απώλεια υγρασίας και τις ακραίες περιβαλλοντικές αλλαγές, με αποτέλεσμα πανέμορφα, μεταξένια μαλλιά.

+
Εξαντλήθηκε

Θεραπείες Μαλλιών

Ορός Μαλλιών με Κερατίνη 50ml

20,00
+
Εξαντλήθηκε
Share this: