Τρόποι Πληρωμής

Η εταιρία TITA PRODUCTS LTD στην προσπάθεια διευκόλυνσης των πελατών της, προσφέρει ευέλικτους τρόπους πληρωμής μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.mybeautyvibe.com.

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας καταθέτοντας το ποσό που απαιτείται, απλά δίνοντας τον αριθμό παραγγελίας (order number) και το ονοματεπώνυμο της παραγγελίας.

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς, των τραπεζών που συνεργαζόμαστε.

Τράπεζα: PIRAEUS BANK BULGARIA AD

IBAN: BG39 PIRB 9170 1605 4635 68

Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: TITA PRODUCTS LTD

BIC: PIRBBGSF

Αφού ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, καταθέστε σε έναν από τους παραπάνω λογαριασμούς, το ποσό των προϊόντων που αγοράσατε (συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών εξόδων) και στείλτε μας ένα αντίγραφο της κατάθεσης (όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο σας και ο αριθμός τιμολογίου ή απόδειξης) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στο info@mybeautyvibe.com.

Αν δεν μπορείτε να μας στείλετε το αποδεικτικό, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα email με την ημερομηνία κατάθεσης, την τράπεζα κατάθεσης, τον αριθμό κατάθεσης, τον αριθμό παραγγελίας, το ονοματεπώνυμο σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Με το που παραλάβουμε το αποδεικτικό κατάθεσης θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία εκτέλεσης της παραγγελίας σας.

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο που δηλώσατε κατά την online παραγγελία σας. Η δυνατότητα της αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα μέσω της εταιρίας Courier με την οποία συνεργαζόμαστε.

*Σημαντικό: Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500 ευρώ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγια Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με Κατάθεση/Έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό και/ή Χρέωση σε πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Share this: