Νεκρά Θάλασσα

Νεκρά Θάλασσα

Η Νεκρά Θάλασσα

Η Νεκρά Θάλασσα είναι στο χαμηλότερο σημείο της επιφάνειας της γης, στα 417 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας (377 μέτρα βάθος), που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ. Ο καιρός και το κλίμα είναι κυρίως ηλιοφάνεια καθ όλη τη διαρκεια του χρόνου. Τα τουριστικά θέρετρα της Νεκράς Θάλασσας είναι ως επί το πλείστον υγειονομικής περίθαλψης, κέντρα ομορφιάς και ευεξίας με τα υψηλότερα πρότυπα. Εκεί, ανάμεσα σε άλλα μοναδικά αξιοθέατα, μπορείτε να βρείτε φυσικές πισίνες λάσπης και μεταλλικών στοιχειων.

Η Νεκρά Θάλασσα είναι μια από τις πιο αλμυρές, αν όχι η πιο αλμυρή λίμνη (33,7% αλατότητα) σε ολόκληρο τον κόσμο, η οποία κάθε χρόνο χάνει μια τεράστια ποσότητα νερού λόγω της φυσικής εξάτμισης . Ως αποτέλεσμα, εχει εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση σε άλατα και μεταλλικά στοιχεία, τα οποία είναι εμπλουτισμένα με χλωριούχα άλατα νατρίου, μαγνησίου, ασβεστίου, βρώμιου, κάλιου και πολλά άλλα. Η φυσική απόπλυση των ορυκτών από τα γεωλογικά στρώματα έχει μια πρόσθετη συμβολή στην αλατότητα της Νεκράς Θάλασσας και σε μερικές από τις ιαματικές φυσικές πηγές στις ακτές της Νεκράς Θάλασσας, δημιουργώντας τη θεραπευτική μαύρη λάσπη της Νεκράς Θάλασσας.

Οι μοναδικές ιδιότητες της Νεκράς Θάλασσας είναι γνωστές από πολύ παλιά για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες και τη μεγάλη συμβολή στη συνολική σας ευεξία. Είναι το μόνο μέρος στον κόσμο που προσφέρει εναν εξαιρετικό συνδυασμό παροχών spa :
• ευεργετική ηλιακή ακτινοβολία και ιδανικές κλιματικές συνθήκες
• εμπλουτισμένο οξυγόνο
• πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία λάσπη
• και θερμο – ιαματικές πηγές

Η Νεκρά Θάλασσα είναι μια καλή πηγή ανακούφισης και θεραπείας για τα άτομα που πάσχουν από παθήσεις του δέρματος, όπως ψωρίαση, αρθρίτιδα, ατοπική δερματίτιδα, λεύκη (αποχρωματισμός) και άσθμα. Τα καλλυντικά προϊόντα Νεκράς Θάλασσας έχουν αποδειχθεί ως καλή θεραπεία και ανακούφιση των ασθενειών αυτών. Το χαμηλό υψόμετρο, ο ήλιος και ο ξηρός αέρας διευκολύνουν την αναπνοή στους πάσχοντες απο άσθμα.

Dead Sea

Health & Beauty

Η Health & Beauty έχει προϊόντα υψηλής ποιότητας με βάση τα ορυκτά της Νεκράς Θάλασσας , ωστε ακόμη και αν δεν μπορείτε να επισκεφθείτε τη Νεκρά Θάλασσα να έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τα οφέλη και τις θεραπευτικές ιδιότητες της.

My Beauty Vibe

Η My Beauty Vibe εργάζεται σκληρά ώστε μέσα από τα προιόντα της να φέρει τις ευεργετικές ιδιότητες της Νεκράς Θάλασσας κατευθείαν σε σας, όπου κι αν βρίσκεστε, για να ανακαλύψετε τα μυστικά της.

Share this: